Because every picture tells a story....

 

Fotoproducten zijn alleen gepersonaliseerd verkrijgbaar (prijs op aanvraag).

Vraag naar de mogelijkheden via info@drukwerkplus.com of neem contact op via het contactformulier.

 

Fotoproducten zijn verkrijgbaar op de volgende materialen:

* Paneel

* Canvas

* Hout

* Textiel

Paneel

In de categorie Paneel zijn er vier verschillende materiaalkeuzes:

1. Dibond is een stevig en toch lichte plaat dankzij de combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam.

2. Dibond Butler Finish is een aluminium plaat met een horizontaal geborstelde toplaag. Bij het printen van dit materiaal blijft dit effect zichtbaar. Het geeft een luxe uitstraling met een rvs-look.

3. Forex is een hard, stevig en toch licht materiaal. Dankzij de harde en stralend witte toplaag ziet je foto er strak en helder uit.

4. Plexiglas wordt voorzien van UV-prints en heeft daardoor een luxe uitstraling en een mooi 3D-effect door de dikte van het plexiglas.

 

Canvas

De populariteit van foto’s op canvas laat zich eenvoudig verklaren: het tovert een persoonlijke foto of afbeelding eenvoudig om tot een waar kunstwerk. Deze frames met canvasdoek zijn al jaren geliefd als wandpaneel in diverse interieurs.

 

Milieuvriendelijke canvasframe’s

We printen de foto's voor binnen op mat canvas van hoge kwaliteit. Het materiaal van 100% katoen geeft de foto een natuurlijke look. Daarnaast is de inkt reukloos en milieuvriendelijk.

 

 

Hout

Een foto op hout combineert kwalitatieve print met een natuurlijke uitstraling. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuust uiterlijk. Dat maakt dat een foto op hout past in veel verschillende interieurs. 

Een foto op hout wordt gemaakt van duurzaam vurenhout met een glad oppervlak. Afhankelijk van het formaat, combineren we meerdere planken van 10 cm breed tot één geheel. Tussen elke plank zit een minimale naad en je kiest zelf voor een horizontale of verticale plankrichting.

Voor de afwerking kies je uit vurenhout mét of zonder whitewash finish. Met whitewasheffect als basis springen de kleuren er echt uit. Zonder whitewash is het natuurlijke effect (nerven en noesten) van de houten ondergrond meer zichtbaar. De foto wordt dan wel donkerder en de kleuren komen minder goed tot hun recht, de focus ligt dan meer op het doorschijnen van het hout.

 

Textiel

De textielframes worden volledig gemonteerd geleverd. Je hoeft het frame alleen aan de wand te hangen.

Het textieldoek wordt gemaakt van Dekostof. Het materiaal kenmerkt zich door krachtige kleuren, een matte uitstraling en is bij uitstek geschikt voor binnen toepassingen. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar.

Ophangen en klaar!

Het textielframe wordt volledig gemonteerd geleverd. Je krijgt standaard muurplaatjes meegeleverd. Hiermee hang je het frame eenvoudig op. Schroeven en pluggen worden niet meegeleverd.

 

 

Vraag naar de mogelijkheden via info@drukwerkplus.com of neem contact op via het contactformulier.