Fotobehang

Nachtwacht

Chicago

Atlanta

Elke muur is anders daarom leveren wij fotobehang alleen op offertebasis. Liever een eigen foto of bent u op zoek naar iets specifieks? Dit behoort tot de mogelijkheden! Stuur een email naar info@drukwerkplus.com of vul het contactformulier in.

 

Met fotobehang maak je een wand helemaal als nieuw. Er is voor ieder project een oplossing.  Je hebt de keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien.

Materiaalsoorten fotobehang naadloos

1. MultiTexPro. Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend! Deze unieke eigenschappen maken van MultiTexPro een innovatie. Oneffenheden tot 4 mm op de muur werkt MultiTexPro feilloos weg. 

2. WallTexPro. De exclusieve WalltexPro is de nieuwe standaard in wandbekleding. Deze heavy duty wandbekleding is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast. Op een wand met WalltexPro reflecteert het licht niet, waardoor het erg geschikt is voor ruimtes met veel daglicht.

 

3. Basicwall. Een extra voordelig naadloos behang met een maximale printbreedte van 3,14 bij 20 meter. Deze polyester wandbekleding met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Daarmee is het een goed, voordelig alternatief voor het welbekende Airtex®

 

Fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De boodschap en effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen werken brandvertragend en zijn dankzij de brandcertificering daarmee ook erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven.

 

Fotobehang op rol

 

Op rol hebben we de beschikking over 5 verschillende behangsoorten met elke een eigen look en feel.

 

- Erfurt Variovlies: strakke en gladde structuur
- ProVlies mat: matte uitstraling en vlakke structuur
- ProVinyl fijn: fijne structuur
- ProVinyl textiel: linnen look
- ProVinyl leer: leerstructuur

 

 

 

Onderwaterwereld