Behangcirkels

 

Onderstaande behangcirkels zijn te bestellen in onze webshop. 

Liever een eigen foto/afbeelding of andere afmeting op de behangcirkel? Dit is mogelijk!

Stuur een email naar info@drukwerkplus.com of vul het contactformulier in en je krijgt de voorwaarden en prijzen toegestuurd.

De levertijd is voor zowel gepersonaliseerde behangcirkels als de behangcirkels in de webshop ongeveer 1 week. 

 

Behangcirkel Pauw

Behangcirkel De Heem

Behangcirkel De Roos

 

Trend alert! Prachtige, zelfklevende behangcirkels. Zo creëer je een echte eyecatcher, passend in ieder interieur. Laat jouw cirkel ontwerpen met een mooi patroon of afbeelding. Kies zelf het formaat, zodat het perfect in de ruimte past.

Materiaalkeuze behangcirkels

1. Gekkotex is een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Het materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en te verplaatsen (opnieuw te gebruiken). Het is waterbestendig, scheurvast en niet hard-hechtend waardoor het de ondergrond niet aantast. Je kunt Gekkotex snel en bubbelvrij op gladde, vlakke oppervlakten plakken.

 

Let op: Laat geverfde wanden minimaal twee weken drogen. Bevat de gebruikte verf siliconen? Kies dan voor DOT of Roughmark, deze hebben daarop een betere hechting.

2. DOT, deze folie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag met noppenstructuur, ofwel 'dotjes'. Dit zorgt ervoor dat je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij op vlakke ondergronden kunt plakken. Je kunt de folie makkelijk verplaatsen en verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

3. Roughmark, deze muurfolie is op alle ondergronden te plakken. Tot zes maanden na gebruik is de folie eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Ook geschikt voor ruwe binnen- en buitenoppervlakten zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

Tips bij het plakken

Zorg dat de temperatuur van de ondergrond en omgeving tussen de 10 en 32 graden is wanneer je de behangcirkel aan wilt brengen. Voor een optimale hechting van de behangcirkel is het van belang dat de ondergrond droog, schoon en vetvrij is.